Herbina Golden Berry Anti-breakage -hiustenhoitotuotteet

Tähtiraaka-aineet

Luonto on Herbinan suurin inspiraation lähde ja nimi ”Herbina” tarkoittaakin latinaksi erilaisten kasvien yhdistelmää.

Herbinan tuotteissa yhdistyvät luonnon raaka-aineet sekä inovatiiviset, ympäristöystävälliset ratkaisut. Osa raaka-aineista, kuten appelsiiniuute ja betaiini, saadaan tuotteisiin elintarviketuotannon sivuvirroista. Pyrimme myös hyödyntämään kotimaisen luontomme ihania antimia.

Tältä sivulta voit lukea lisää Herbina-tuotteiden vaikuttavista raaka-aineista!

Betaiini

Betaiini hoitaa ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa tehden niistä terveen näköiset. Se myös vahvistaa hiuksia ja tekee niistä luonnollisen kiiltävät. Valmistettu Suomessa sokerituotannon sivuvirrasta.

Lehmusuute

Lehmusuute saadaan lehmuksen nupuista. Lehmusuute sisältää runsaasti mm. polysakkarideja ja aminohappoja.

Appelsiiniuute

Valmistettu ”rumista” appelsiineista sekä up-cycled appelsiinimassasta. Kosteuttaa, suojaa ja parantaa hiusten käsiteltävyyttä.

Inkivääri

Inkivääri on antioksidantti sen sisältämien fenolisten yhdisteiden ja vitamiinien ansiosta.

Glyseroli

Glyseroli sitoo kosteutta erittäin tehokkaasti ja auttaa siten ihoa pysymään kosteutettuna. Auttaa ihoa myös pysymään pehmeänä ja joustavana.

Puolukansiemenöljy

Puolukansiemenöljy sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sekä antioksidantteja, jotka auttavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Allantoiini

Allantoiini rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Auttaa myös ihoa uudistumaan ja pysymään pehmeänä ja hyväkuntoisena.

Kauraöljy

FAZER XYLITOL®, maailman ensimmäinen kaurasta valmistettu ksylitoli, joka tulee Fazerin kotimaisen kauratuotannon sivuvirrasta, on tehokas ja monivaikutteinen aktiiviaine ihonhoidossa, joka kosteuttaa tehokkaasti ja auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia.

Pantenoli

Tunnetaan myös B5 provitamiinina. Panthenol lisää hiusten hiusten kiiltoa, vahvistaa hiuksia estäen niiden vaurioitumista sekä antaa pitkäaikaista kosteutusta.

Seljankukkauute

Mustaseljan kukista saatava uute. Seljankukkaa on perinteisesti käytetty juomien ja rohdosten valmistukseen. Seljankukka sisältää mm. antioksidanttisia flavonoideja ja ihoa rauhoittavia polyfenoleja.

Karviaismarjauute

Karviaisuute uutetaan karviaisen marjoista. Karviaisuute sisältää mm. hiilihydraatteja, vitamiineja, mineraaleja, kuituja.

Avokadoöljy

Helposti ja nopeasti imeytyvä öljy. Ravitsee ja hoitaa sekä antaa hiuksille kiiltoa.

Ruusuvesi

Ruusuvesi saadaan höyrytislaamalla tuoreet ruusunlehdet. Korjuuaika on erittäin lyhyt, noin 30 – 40 päivää ja sijoittuu touko-kesäkuulle. Jokainen ruusunlehti kerätään käsin. Lehtien kerääminen on taistelua aikaa vastaan, sillä mitä korkeammalla aurinko on, sitä todennäköisemmin kukkien eteeriset öljyt haihtuvat ilmaan. Ruusuvedellä on tasapainottava vaikutus.

Niittyvillauute

Niittyvilla on sopeutunut kasvamaan pohjoisen ankarassa ilmastossa. Se sisältää runsaasti mm. polyfenoleja ja auttaa suojaamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Fermentoitu kaarnikkauute

Kotimainen kaarnikka (variksenmarja) sisältää paljon flavonoideja, joiden pitoisuutta saadaan fermentoinnilla vielä nostettua. Fermentaatio pilkkoo tehoaineet pienempään muotoon, jolloin ne vaikuttavat iholla tehokkaammin ja imeytyvät paremmin.

Hyaluronihappo

Tehokosteuttajana tunnettu hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja auttaa siten ihoa pysymään kosteutettuna. Auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja lisää ihon elastisuutta.