Herbina Syväkosteuttava Hoitoaine

Herbina Syväkosteuttava Hoitoaine antaa hiuksille kosteutta ja kiiltoa. Tuote sopii hyvin värjätyille tai käsitetyille hiuksille, jolloin hius yleensä on kuivempi ja kiilloton. Hoitoainetta voi käyttää päivittäin jos hiukset ovat kuivat tai kuuriluonteisesti kun hiukset tarvitsevat lisää eloa ja kosteutta. Sopii myös käytettäväksi hiusnaamiona. Sisältää 95 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Tuote valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.
Tämä tuote sopii Curly Girl -metodiin.

Raaka-aineet

Aqua, Cetearyl Alcohol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Persea Gratissima Oil, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Ribes Uva-Crispa (Gooseberry) Fruit Extract, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Propylene Glyco

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Sopii käytettäväksi tavallisena hoitoaineena tai naamiona: anna tuotteen vaikuttaa vähintään 5 minuuttia, jolloin tuote antaa pitkäkestoista kosteutta. Tuotetta voi käyttää myös ainoastaan latvoissa normaalin hoitoaineen kanssa.

Kierrätys

Tuotteen voi laittaa muovinkeräykseen ja tuotteen kierrätystä helpottaa korkin ja pullon irrottaminen toisistaan erilleen.