Herbinan ihonhoitovinkit kesäiholle

1. Huolehdi kasvojen puhdistuksesta ja kosteutuksesta myös kesällä: Energy Boost -kasvojenhoitotuotteet hoitavat ja kosteuttavat kasvojen ihoa. Kosteusvoiteen aurinkosuojakerroin SPF15 suojaa kasvojen ihoa myös auringon haitallisilta säteiltä. Misellivesi poistaa meikin kasvoilta kätevästi silloin, kun vettä ei ole saatavilla - nappaa misellivesi mukaan esimerkiksi festareille, mökille tai veneeseen.

2. Ihon säännöllinen kuorinta 1–2 kertaa viikossa irrottaa ihon pinnalta liiallista kuollutta solukkoa ja kirkastaa ihon väriä. Kuorinnan yhteydessä tehtävä hieronta elvyttää ihon toimintoja ja ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista. Hiero kuorintavoidetta pyörivin liikkein puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele runsaalla vedellä.

3. Mikäli haluat säilyttää rusketuksen mahdollisimman pitkään, kannatta myös vartalon ihoa hoitaa ja kosteuttaa hyvin. Kuori iho raikkaan mangon tuoksuisella Mango Spa Vartalokuorinnalla, joka myös puhdistaa ihoa, ja viimeistele kosteutus Mango Spa Vartaloemulsiolla.

4. Kesäkuumalla kannattaa käyttää antiperspirantteja, jotka estävät hikoilua ja tuoksuvat raikkaalle.