Hiusstudio

Kaipaatko vinkkejä uusiin kampauksiin? Herbinan Hiusstudio antaa yksityiskohtaiset, selkeät ja helpot ohjeet kauniisiin kampauksiin. Katso video ja tee perässä!

Ranskalainen päänmyötäinen letti

Herbinan hiusstudiossa kampaaja Riia Koivisto opettaa tekemään kevään ja kesän trendikkäimpiä kamapauksia. Tässä jaksossa opetetaan tekemään muodikas päätä ympyröivä ranskalainen letti. Päänmyötäiseen lettiin tarvitaan vain Herbinan Volume-letityssuihketta, ponnarilenkki, muutama pinni ja hiuskiinnettä. Hyödynnä ammattilaisen niksit hiustenlaittoon ja hurmaa ystäväsi upeilla kampauksilla!

Föönaus ammattilaisen tapaan

Herbinan hiusstudiossa kampaaja Riia Koivisto opettaa tekemään kevään ja kesän trendikkäimpiä kampauksia. Hyvin tehty föönikampaus on kaunis ja toimii niin formaalin työlookin kuin arjen pirityksenä. Onnistuneeseen föönaukseen tarvitaan vain harja, fööni, Herbinan Volume-tyvikohottajaa, hiuskiinnettä ja muutama hyvä niksi. Katso video, ota talteen ammattilaisen vinkit ja vakuuta upealla föönikampauksellasi.

Rento kiharanuttura

Rento ja kaunis kiharanuttura syntyy näppärästi muotoiluraudan, Herbina Volume-muotovaahdon, hiuskiinteen ja pinnien avulla. Kampaaja Riia Koivisto näyttää ammattilaisen niksit kiharien tekoon, kampauksen kiinnittämiseen ja nutturan viimeistelyyn. Kaunis kiharanuttura sopii hyvin kesäpäivän viettoon ja kukilla viimeisteltynä myös kesähäiden tanssimiseen.

Kiharat lämpörullilla

Klassiset ja kauniit kiharat luovat naisellisen ja hienostuneen lookin, joka sopii myös juhlavampiin hetkiin. Tässä Herbina Hiusstudion jaksossa kampaaja Riia Koivisto opettaa tekemään lainehtivat kiharat lämpörullilla. Riian vinkkien avulla opit loihtimaan ihastuttavat kiharat ja vältät yleisimmät kompastuskivet. Näihin pehmeisiin ja naisellisiin kiharoihin tarvitset lämpörullat, Herbinan lämpösuojan sisältävää muotovaahtoa, tuuheuttavaa kuivashampoota ja hiuskiinnettä. Katso, kokeile ja ihastu!