Tuotehaku

Lue lisää
Hiuskiinne

Sensitive Hajusteeton Hiuskiinne

Sensitive Hajusteeton Hiuskiinne

Myös hajusteallergisille sopiva hajusteeton hiuskiinne viimeistelee kampauksen tehokkaasti ja antaa upean kiillon ilman silikonia. Hiuskiinne sisältää suojaavaa valkoista teetä, sekä kosteussuojan. Tuotteesta on saatavilla myös kätevä matkakoko.

Lue lisää
Kuivashampoo

Sensitive Hajusteeton Kuivashampoo

Sensitive Hajusteeton Kuivashampoo

Herbina Sensitive Hajusteeton kuivashampoo on raikastava vaihtoehto sellaisille kuivashampoon ystäville, jotka eivät toivo tuotteeseensa tuoksua. Hajusteeton kuivashampoo tuuheuttaa hiuksia ja antaa kampaukselle hyvän pohjan. Tuote myös poistaa hiuspohjan ja hiusten rasvaisuutta tehokkaasti.
 

Lue lisää
Muotovaahto

Sensitive Hajusteeton Muotovaahto

Sensitive Hajusteeton Muotovaahto

Suojaavaa valkoista teetä sisältävä hajusteeton muotovaahto antaa voimakkaan tuen kampaukselle. Sensisältämä lämpösuoja toimii hyvin esimerkiksi föönin tai kihartimen kanssa. Tuotteesta on saatavilla myös kätevä matkakoko.

Lue lisää
Rakennesuihke

Volumizer Rakennesuihke

Volumizer Rakennesuihke

Herbina Volumizer Rakennesuihke tuo rentoihin kampauksiin tarvittavaa rakennetta ja tuuheutta. Suihke sopii erinomaisesti myös lettikampauksiin: suomalaisten hennot ja liukkaat hiukset on usein vaikea letittää hyvin pysyväksi kampaukseksi. Suihke antaa hiuksille pitoa ja käsiteltävyyttä, jolloin  lettikampauksetkin pysyvät mainiosti. Suihkeella syntyy myös huoleton surffitukka – suihkauta, rutistele ja pöyhi hiuksia hieman, ja kampaus on valmis. Karviais-, lehmus- ja mallasuutetta sisältävä Rakennesuihke suojaa hiuksia ja niiden väriä auringossa.