Herbina Kosteuttava Hair Mist

Herbina Kosteuttava Hair Mist on hiuksiin jätettävä suihke, joka hoitaa hiuksia ja antaa niille kauniin kiillon lisäksi miellyttävän, miedon marjaisan tuoksun. Suihke kosteuttaa hiuksia, vähentää hiusten sähköisyyttä ja auttaa selvittämään hiukset.

Tuotetta voi käyttää myös hiustuoksuna ja kätevä muovipullo kulkee mukana laukussa, jolloin hiuksia hellivää suihketta voi lisätä pitkin päivää. Sisältää 97 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Tuote valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Tämä tuote sopii Curly Girl -metodiin.

Raaka-aineet

Aqua, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Rubus Idaeus (Rasberry) Fruit Extract, Parfum, Polyquaternium-4, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid

Käyttöohjeet & kierrätys

Käyttöohjeet

Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja kampaa halutessasi. Ei tarvitse huuhdella pois. Vältä suihkuttamasta silmiin.

Kierrätys

Tuotteen voi laittaa muovinkeräykseen ja tuotteen kierrätystä helpottaa korkin ja pullon irroittaminen toisistaan erilleen. Pumppuosa sisältää metallia ja se tulee laittaa sekajätteeseen.