Tietoa Herbinasta

Herbinalle kotimaisuus on kantava voima: Herbina-tuotteet suunnitellaan ja kehitetään Suomessa, ja lähes kaikki tuotteet myös valmistetaan Itä-Suomen luonnonkauniissa maisemissa, Heinävedellä.

Herbina-tuotteet saavat inspiraationsa ja voimansa luonnosta. Tuotteissa on hyödynnetty laajasti luonnon upeita raaka-aineita. Myös sana Herbina tulee luonnosta; se tarkoittaa latinaksi useiden kasvien yhdistelmää.

Herbina-tuotteet on kehitetty erityisesti suomalaisen kauneudenhoidon tarpeisiin, pohjoiset, joskus jopa armottomat, olosuhteet huomioiden. Vaihteleva ilmasto ei saisi tehdä kauneudenhoidosta vaikeaa. Herbinalle kauneudenhoito on helppoa ja huoletonta niin kesähelteellä kuin pakkasen nipistellessä poskia, ja samaan aikaan rohkeudesta tinkimätöntä. Herbina tekee kauneudenhoidosta rentoa ja vaivatonta rajoittamatta sitä aikaan tai paikkaan. Herbina pakataan mukaan festareille, vaellusreppuun, treenisalille tai avantosaunaan – minne seikkailu kuljettaakaan. Herbina ei perusta monimutkaisista rutiineista tai liiallisesta puunauksesta, vaan antaa luonnon näkyä.

Herbina-tuotteita tai niiden ainesosia ei testata eläimillä, ja kaikki Herbina-tuotteet ovat 100 % vegaanisia.