Ihonhoitovinkit talvi-iholle

Talvella iho kaipaa erityshuomiota pakkasen ja kuivan sisäilman vuoksi. Katso täältä Herbinan vinkit talvi-iholle.

1. Puhdista kasvot aamuin illoin täyteläisellä Eco by Herbina Puhdistusvaahdolla tai Puhdistusgeelillä. Hiero puhdistustuote kevyesti kostutetulle kasvojen ja kaulan iholle. Huuhtele pois runsaalla vedellä. Puhdistusvaahto ja -geeli poistavat myös vesiliukoisen silmämeikin.

2. Kuiva talvi-iho voi usein hilseillä ja kiristellä. Ihon säännöllinen kuorinta 1–2 kertaa viikossa irrottaa ihon pinnalta liiallista kuollutta solukkoa ja kirkastaa ihon väriä. Kuorinnan yhteydessä tehtävä hieronta elvyttää ihon toimintoja ja ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista. Tällöin myös hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Hiero Eco by Herbina Kirkastavaa Kuorintavoidetta pyörivin liikkein puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele runsaalla vedellä.

3. Viimeistele puhdistus pyyhkimällä kasvot ja kaula puhdistuksen jälkeen Eco by Herbina Micellar-vedellä kosteutetulla vanulla. Misellivesi poistaa iholta viimeisetkin meikinjäämät ja epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ihoa.

4. Täyteläinen kasvovoide on erityisen tärkeää, koska pakkanen ja kuiva sisäilma voivat saada ihon kuivaksi. Käytä aamuisin Eco by Herbina Kosteuttavaa Päivävoidetta ja iltaisin Ravitsevaa Yövoidetta. Mikäli ihosi on talvisin erityisen kuiva, levitä puhtaalle iholle Eco by Herbina Syväkosteuttavaa Kasvoseerumia ennen päivä- ja yövoiteen käyttöä.