Ihonhoitovinkit kesä-iholle

Kesän riennoissa helppous korostuu kasvojenhoidossa. Katso Herbinan vinkit hehkuvaan kesäihoon.

1. Iho kaipaa puhdistusta ja kosteutta myös kesällä. Kesän riennoissa kätevä puhdistustuote on Eco by Herbina Micellar-vesi, joka poistaa meikin kasvoilta kätevästi myös silloin, kun vettä ei ole saatavilla. Nappaa misellivesi mukaan esimerkiksi mökille, festareille tai veneeseen.

3. Ihon säännöllinen kuorinta 1–2 kertaa viikossa irrottaa ihon pinnalta liiallista kuollutta solukkoa ja kirkastaa ihon väriä. Tällöin myös hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Kuorinnan yhteydessä tehtävä hieronta elvyttää ihon toimintoja ja ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista. Hiero Eco by Herbina Kirkastavaa Kuorintavoidetta pyörivin liikkein puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele runsaalla vedellä.

2. Vaikka iho ei kesäisin tarvitse yhtä täyteläisiä voiteita kuin talvella, kannattaa ihoa kosteuttaa päivittäin. Voit käyttää aamuisin Eco by Herbina Kosteuttavaa Päivävoidetta ja iltaisin Ravitsevaa Yövoidetta. Mikäli kaipaat tuotteelta kevyempää koostumusta, Eco by Herbina Kasvoseerumi toimii myös pelkiltään ihon kosteuttajana.