Eco by Herbina – Sertifioidusti luonnollinen kasvojenhoitosarja

Eco by Herbina on luonnonkosmetiikan kasvojenhoitosarja, joka hemmottelee kasvojen ihoa pohjoisen marjauutteilla ja öljyillä. Tuotteisiin on valittu pohjoisen luonnon tehokkaita raaka-aineita, kuten omena-, mustikka- ja karpalouutetta, tyrniöljyä ja auringonkukan siemenöljyä sekä ihoa suojaavaa E-vitamiinia. 

Sarja sisältää seitsemän Ecocert Cosmos Organic -sertifioitua ja vegaanista tuotetta; kosteuttavan ja virkistävän päivävoiteen, ravitsevan ja rauhoittavan yövoiteen, syväkosteuttavan seerumin, kirkastavan kuorintavoiteen, puhdistusvaahdon, puhdistusgeelin sekä micellar-veden.

Eco by Herbina -tuotteet täyttävät Ecocert Cosmos Organic -sertifikaatin kriteerit; sertifikaatti edellyttää, että tuotteet sisältävät vähintään 95 % kasviperäisiä ainesosia ja vähintään 20 % luomuviljeltyjä ainesosia. Sertifikaatti edellyttää myös, että raaka-aineita ja valmiita tuotteita ei testata eläimillä ja että tuotteet aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle tuotannon, käytön ja hävittämisen aikana.