ECO BY HERBINA -ARVONNAN SÄÄNNÖT

JÄRJESTÄJÄ Herbina / Berner Oy. Hitsaajankatu 24, 00810 Helsinki.

OSALLISTUMISOIKEUS Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Arvonnan palkinto toimitetaan voittajalle Suomessa sijaitsevaan postiosoitteeseen.

OSALLISTUMINEN Osallistumisaika alkaa maanantaina 21.6.2021 ja päättyy sunnuntaina 27.6.2021 klo 23:59. Arvontaan osallistutaan kommentoimalla @maijuvouti Instagram-tilillä (https://www.instagram.com/maijuvouti) 21.6. julkaistavaa kuvaa. Voittaja arvotaan kaikkien 27.6.2021 mennessä kuvaa kommentoineiden kesken.

TIETOJEN KÄSITTELY Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei tallenneta mihinkään eikä niitä käytetä muuhun kuin em. arvonnan suorittamiseen.

PALKINTO Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme (3) palkintoa. Palkintona on Eco by Herbina -tuotepaketti. Yhden palkinnon arvo on 35,20 € Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

PALKINNON LUOVUTUS Arvonta suoritetaan kahden viikon kuluessa osallistumisajan päättymisestä. Voittajat julkaistaan arvontajulkaisun kommenttikentässä Instagramissa.  Mikäli voittajaa ei tavoiteta 72 tunnin sisällä voiton ilmoittamisesta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.

Berner Oy vastaa mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistuva vapauttaa arvonnan järjestäjän sekä sen kumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta. Arvontaan osallistumisen esteenä olevat tietotekniset syyt ja ongelmat eivät ole järjestäjän vastuulla. Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen arvontaan, jos osallistuja ei noudata arvonnan sääntöjä tai häntä epäillään vilpistä.

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.