Tuotehaku

Lue lisää
Melon Love

Body Mist Melon Love

Body Mist Melon Love

Herbina Body Mist -tuoksusuihkeet sopivat käytettäväksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Melon Love tuoksuu raikkaasti kukille ja hedelmille. Ensituoksussa säväyttävät pirteät omena, appelsiini ja ananas. Niihin sekoittuvat sydäntuoksun kukat yhdessä melonin ja vesimäisten tuoksuvivahteiden kanssa. Makeassa pohjatuoksussa häivähtävät punaiset marjat ja myski.

Tuote valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Lue lisää
Strawberry Dream

Body Mist Strawberry Dream

Body Mist Strawberry Dream

Herbina Body Mist -tuoksusuihkeet sopivat käytettäväksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin. Strawberry Dream tuoksuu makeasti mansikalle, ruusulle, punaisille marjoille ja vaniljalle. Ensisuihkauksessa tuoksuvat punaiset marjat, sydäntuoksussa mansikka ja ruusu. Näiden kanssa pohjatuoksusta löytyvät makeat vaniljan ja mantelin sävyt.

Tuote valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Lue lisää
Kuorintavoide

Energy Boost Kuorintavoide

Energy Boost Kuorintavoide

Virkistävä kuorintavoide kasvoille normaalille ja sekaiholle. Luonnolliset, kasvipohjaiset ja biohajoavat rakeet poistavat kasvojen iholle kertyneet epäpuhtaudet hellävaraisesti. Sisältää virkistävää, C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä. Iho kirkastuu kuorinnan jälkeen ja tuntuu pehmeältä.

Kotimainen kuorintavoide valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Lue lisää
Micellar-puhdistusvesi

Energy Boost Micellar-puhdistusvesi

Energy Boost Micellar-puhdistusvesi

Virkistävä Micellar-puhdistusvesi yhdistää samaan tuotteeseen meikinpoistoaineen, puhdistusaineen ja kasvoveden. Sisältää virkistävää tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä.

Kotimainen misellivesi valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Lue lisää
Puhdistusgeeli

Energy Boost Puhdistusgeeli

Energy Boost Puhdistusgeeli

Virkistävä puhdistusgeeli kasvoille normaalille ja sekaiholle. Puhdistaa kasvojen iholta meikin ja epäpuhtaudet. Sisältää virkistävää C-vitamiinipitoista tyrnimehua, E-vitamiinia ja appelsiininkukkavettä. Jättää iholle miellyttävän raikkaan tunteen.

Kotimainen puhdistusgeeli valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä.

Lue lisää
Raikastava kuivashampoo

Gloss Raikastava kuivashampoo

Gloss Raikastava kuivashampoo

Raikastava kuivashampoo poistaa tehokkaasti rasvaisuutta hiuksista ja hiuspohjasta sekä antaa volyymiä kampaukselle ja tukea muotoiluun. Sopii sekä vaalea- että tummahiuksisille. Pirteän marjaisa tuoksu.

Lue lisää
Cool Silk Deodorantti

Herbina Cool Silk Deodorantti

Herbina Cool Silk Deodorantti

Herbina Cool Silk Deodorant on alkoholiton ja alumiiniton deodorantti, joka ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista iholla. Hellävarainen deodorantti tuntuu iholla pehmeältä eikä tuki ihohuokosia. Koostumuksen sisältämä hoitava emulsio auttaa pitämään kainaloiden ihon pehmeänä. Naisellinen, raikas tuoksu on saanut inspiraationsa ilmavasta silkistä. Tuote valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Lue lisää
Fresh Cotton Antiperspirantti 48h

Herbina Fresh Cotton Antiperspirantti 48h

Herbina Fresh Cotton Antiperspirantti 48h

Herbina Fresh Cotton Antiperspirant on tehokkaan suojan antava antiperspirantti, joka ehkäisee kainaloiden kostumista. Alkoholittoman antiperspirantin aktiiviaine ehkäisee epämiellyttävien hajujen muodostumista iholle. Hoitava koostumus auttaa pitämään kainaloiden ihon pehmeänä. Puhtaan raikas tuoksu on saanut inspiraationsa puuvillasta. Tuote valmistetaan Heinävedellä, ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Pages